Carbon Peel Laser Hair Removal HIFU Teeth Whitening Tattoo Removal Dermapen Microneedling PRP Hydrafacial CO2 Laser Microneedling with PRP

Etterbehandling for Carbon Peel

Bruk solbeskyttelse

Det er ekstremt viktig å bruke solbeskyttelse med SPF 50, enten du gjennomgår en Carbon Laser Peel-behandling eller ikke. Du bør alltid bruke solbeskyttelse for å beskytte huden din mot de skadelige UVA- og UVB-strålene fra solen. Dette inkluderer å bruke solkrem og en hatt når du er ute i solen.

Unngå røyking

Røykere må være ekstra forsiktige når de vurderer laserbehandlinger, da det kan påvirke kroppens evne til å helbrede og oppnå optimale resultater. Nikotin har blitt kjent for å innsnevre blodårene i huden, noe som hindrer næringsstoffer i å nå hudens ytterste lag.

Etterbehandling for Carbon Laser Peel

Etter en behandling kan det behandlede hudområdet føles litt varmt, og det kan være noe lett rødhet. Hvis behandlingen ble brukt for å behandle pigmentering, kan pigmentet se mørkere ut en stund og føles som en lett solbrenthet i omtrent en time etter prosedyren. Andre vanlige bivirkninger kan inkludere hevelse i huden, rødhet og følsomhet. For å redusere sjansene for å oppleve disse bivirkningene eller for å hjelpe dem å forsvinne, er her noen tips for etterbehandling av carbon laser peel.

Unngå aktive ingredienser og kjemikalier før og etter

Etter din Carbon Laser Peel-avtale er det viktigste du må gjøre å unngå aktive ingredienser i hudpleieproduktene og skjønnhetsrutinen din. Unngå produkter som inneholder alfahydroksysyrer, retinol og glykolsyre i minst to uker, da disse kan irritere huden din.

Unngå eksfoliering

Etter en laserbehandling bør du tenke på huden din som et ferskt sår som trenger skånsom behandling. Du bør unngå produkter som inneholder sterke dufter og kjemikalier, og stoppe eksfolieringen i minst to uker. Du kan bruke produkter med peptider, fuktighetsgivende ingredienser og SPF 50, og hvis du trenger å rense huden din, velg en melkrenser eller en mild fuktighetsgivende ansiktsvask.

Unngå intens trening

Huden din trenger tid til å helbrede, og for at kroppen din skal kunne gjøre det, trenger den hvile. Intens trening og svetting kan irritere den delikate huden og bremse evnen din til å helbrede raskt. Ta det med ro - huden din vil takke deg for det!

Etterbehandling for Laserhårfjerning

Rødhet og kuler er normale

Umiddelbart etter behandlingen er det vanlig med rødhet og kuler på behandlingsområdet; disse kan vare i opptil 2 timer eller lenger. Det er normalt at det behandlede området føles som en solbrenthet i noen timer. Du bør bruke en kald kompress hvis sensitiviteten fortsetter. Hvis det dannes skorper, påfør en antibiotisk krem. Mørkere pigmentert hud kan ha mer ubehag enn lysere hud og kan vare lenger.

Rens området forsiktig

Det behandlede området kan vaskes forsiktig med en mild såpe. Huden skal klappes tørr og ikke gnis under de første 48 timene.

Ingen sminke, lotion/fuktighetskrem/deodorant de første 24 timene

Hold det behandlede området rent og tørt. Hvis rødhet eller irritasjon vedvarer, unngå sminke, fuktighetskrem og deodorant (for underarmene) til irritasjonen har avtatt.

Døde hår vil begynne å falle av 5-30 dager etter behandlingen

Stubber, som representerer dødt hår som faller av fra hårsekken, vil vises innen 5-30 dager etter behandlingsdatoen. Dette er normalt, og de vil falle av raskt.

Skrubb for å fremskynde hårfjerning

Mellom 5-30 dager etter behandlingen kan håret falle av, og dette kan se ut som ny hårvekst. Det er ikke ny hårvekst, men det døde håret som presser seg ut av hårsekken. Du kan hjelpe håret med å falle av ved å vaske med en vaskeklut eller en eksfolierende klut.

Unngå solen

Unngå soling for å redusere sjansen for mørke eller lyse flekker i 2 måneder. Bruk solkrem med SPF 50 til enhver tid i løpet av behandlingsperioden og i 1-2 måneder etterpå.

Ikke plukk/klø/bruk voks/tråd/napp området

Unngå å plukke eller klø på den behandlede huden. Ikke bruk andre hårfjerningsmetoder eller produkter, bortsett fra barbering, på det behandlede området under laserbehandlingene, da det vil hindre deg i å oppnå de beste resultatene.

Hårfjerning varierer

I gjennomsnitt vil de fleste oppleve en grad av hårfri lykke etter 8-10 behandlinger, noe som resulterer i at man ikke engang sjekker for stubber (ja, det er livsforandrende!).

Etterbehandling for HIFU-behandling

På behandlingsdagen skal du ikke påføre sminke eller fuktighetskrem på behandlingsområdet. Du må imidlertid påføre en ultralydgel på området, så sørg for å ha dette tilgjengelig før du starter behandlingen.

Etterbehandling de første 48 timene etter tannbleking

Tannblekingsbehandlinger innebærer bruk av et blekemiddel for å bryte ned og fjerne flekker på tannens overflate.

Dette blekemiddelet trenger inn i emaljen gjennom porene i tennene. Denne prosessen åpner porene. Du kan tenke på det som å legge en varm klut på ansiktet når du vasker det. Den varme kluten åpner porene i ansiktet ditt slik at du lettere kan fjerne smuss og hudolje fra dem. Prosessen med tannbleking åpner porene i tennene dine slik at blekemiddelet kan absorberes bedre og flekker kan fjernes.

Porene lukker seg gradvis i løpet av de neste to til tre dagene, men i løpet av den tiden er tennene dine mer mottakelige for flekker fra mat og drikke.

I minst de første 48 timene er det best å unngå mørkfargede matvarer og drikkevarer, inkludert bær, kaffe, te, rødvin og tomatsaus.

I tillegg bør du unngå sterkt sure matvarer, som gjærede frukt og grønnsaker eller noe som er marinert i eddik, og du bør unngå å spise sitrusfrukter.

Det er viktig å merke seg at selv om porene i tennene dine skal være tilbake til normal størrelse etter 48 timer, kan du være forsiktig i en hel uke for å sikre at tannblekingsprosedyren oppnår best mulig resultat.

Etterbehandling for Tatoveringsfjerning

Hva du skal gjøre etter din laser tatoveringsfjerning behandling

Umiddelbart etter behandlingen til området er FULLSTENDIG leget...

HVIL OG LØFT

Løft det behandlede området over hjertet ditt av og til. Unngå fysiske aktiviteter som langvarig ståing eller gange. Dette er SPESIELT viktig hvis tatoveringen din er plassert under albuen eller kneet.

BRUK IS PÅ OMRÅDET

Påfør kjølige isposer på det berørte området, ta dem av og på hvert tredje til femte minutt i en til to timer. Ikke påfør isposen i mer enn fem minutter om gangen, og ikke påfør den direkte på huden (pakk den inn i et papir eller en klut).

FUKTIGHETSGIV

Tilfør det behandlede området en tykk lag med Vaseline® eller Aquaphor® minst tre ganger daglig. Ikke la huden tørke ut.

UNNGÅ IRRITANTER

Dette inkluderer sterke såper, medisinske vasker, skrubber, peeling, hydrogenperoksid, Neosporin®, Polysporin®, Bacitracin® og Aloe Vera. Vi anbefaler å kun bruke Vaseline, Aquaphor, hydrokortison 1% eller solkrem ved behov.

HOLD DEG UNNA SOLEN

Unngå direkte eller indirekte sollys, solarium, spray-tan og selvbruningsprodukter på tatoveringen din. Når du er utendørs, beskytt tatoveringen din ved å påføre solkrem (SPF 50+) og bruke beskyttende klær eller et klebende bandasje.

HOLD DEG TØRR

Unngå dampbad, badstuer, boblebad, pedikyr og trening/svetting, samt unngå å svømme.

Hva du skal gjøre hvis du opplever disse vanlige bivirkningene.

Ved hevelse og blemmer

Hevelser og blemmer kan bli minimert eller unngått ved å hvile, bruke is og heve tatoveringen umiddelbart etter behandlingen. Hvis tatoveringen din utvikler små blemmer, ikke pop, klø eller skrelle dem - de vil bli absorbert av seg selv i løpet av 7-10 dager. Påfør forsiktig et tykt lag med Vaseline® eller Aquaphor® og dekk lett med en ren, pustende gasbindpute tre til fire ganger om dagen til det er fullstendig leget. Hvis blemmen er stor eller ubehagelig, vennligst ta kontakt med oss.

For kløing

Kløe kan oppstå under laser tatoveringsfjerningsprosessen, selv etter at tatoveringen har grodd. Vi anbefaler å ta oral flytende Benadryl®, Allegra® eller Clartin® (antihistaminer tilgjengelig uten resept) ved behov, samt å påføre hydrokortison 1%, Vaseline® eller Aquaphor® på det berørte området opptil tre ganger om dagen til det forsvinner.

For irritasjon

Several types of irritation can occur after each laser tattoo removal treatment. It is normal for your tattoo to have minimum to moderate redness, petechiae (tiny broken blood vessels under the skin), pinpoint bleeding or bruising. To promote healing, apply a thick layer of Vaseline® or Aquaphor® (okay to mix in hydrocortisone 1%) and lightly cover with a clean, breathable gauze pad three to four times a day until fully resolved.

Sørg for å unngå følgende:

Etterbehandlingsinstruksjoner

Som med enhver kosmetisk hudbehandling er det viktig å ta vare på huden din etter en mikronålebehandling for best mulig resultat.

Tips etter behandlingen

Ikke ta noen betennelsesdempende medisiner i en uke etter behandlingen. Ikke bruk is på ansiktet ditt, og unngå bruk av arnika/bromelain. Disse kan påvirke den naturlige betennelsesprosessen som er viktig for hudfornyelsen. Unngå soling og langvarig eksponering for direkte sollys i minst 2 uker. Etter 24 timer, bruk alltid solkrem (SPF 50 eller høyere) og bruk en hatt hvis du er utendørs. Bruk smertestillende, som for eksempel Paracetamol, hvis du opplever ubehag.

Helingsprosessen: Hva du kan forvente etter en mikronålebehandling

Mikronåling er en rask og ikke-invasiv kosmetisk prosedyre med minimale bivirkninger. Imidlertid er det ganske normalt å oppleve følgende:

Dag 1-3

En solbrenthet-lignende effekt er normalt. Huden din kan føles stram, tørr eller følsom for berøring. Behandle huden forsiktig ved å vaske den med en mild rensemiddel, kjølig vann, og bruk bare hendene til å klapp tørr tidligst 4 timer etter behandlingen.

Noen rødhet kan også være til stede, og i noen tilfeller kan pasienter oppleve lett blåmerker som kan vare i 5-7 dager og midlertidig hevelse i 2-4 dager.

Dag 2-7

Avflassing kan begynne 3-5 dager etter behandlingen. Du vil legge merke til tørrhet og flassing av huden, som skyldes en økt omdannelse av hudceller. IKKE plukk, klø eller skrubb behandlet hud!

Viktig informasjon: Du må la den gamle huden flasse av naturlig og holde den fuktig til enhver tid. Snakk med hudspesialisten din om hvilke produkter du skal bruke.

Dag 5-7

Du kan begynne å bruke dine vanlige hudpleieprodukter igjen når huden ikke lenger føles irritert. De fleste av våre pasienter har lagt merke til fortsatt forbedring av huden i månedene etter siste behandling.

For beste resultat: Vi anbefaler oppfølging og gjentatte mikronålebehandlinger hver 4-6 uker, med en serie på 3-5 behandlinger avhengig av din personlige behandlingsplan.

Tips

Etterbehandlingsinstruksjoner

BEHANDLINGSOVERSIKT

PRP-terapi for hårtap er en behandling som innebærer å ta ut pasientens eget blod, bearbeide det slik at de berikede blodplatene (platelet-rich plasma) forblir, og deretter injisere det i hodebunnen. PRP inneholder essensielle vekstfaktorer som stimulerer naturlig hårvekst. På grunn av naturlig variasjon i kvaliteten på platelet-rich plasma, vil resultatene variere mellom individer. Pasienter trenger vanligvis flere behandlinger for å oppnå ønskede resultater.

UMIDDELBART ETTER BEHANDLINGEN

Kontakt kontoret umiddelbart hvis noen av følgende tegn på infeksjon oppstår

HydraFacial Etterpleieinstruksjoner:

Etterpleie for CO2-laser

DE FØRSTE 3 DAGENE ETTER BEHANDLINGEN

Rens Alltid vask hendene før du berører ansiktet. Rens huden skånsomt 3 ganger om dagen med lunkent vann og en mild rensemiddel (som Cetaphil Gentle Cleanser) fra morgenen etter behandlingen. Hvis det milde rensemiddelet ikke fjerner salven tilstrekkelig når du vasker ansiktet, kan du rense med en løsning av eddik og vann (1 teskje hvit eddik per 1 kopp vann). Påfør denne blandingen på området med en svamp eller spray, og skyll forsiktig av. Eddikoppløsningen er rensende og beroligende, og bidrar til å redusere infeksjoner. Du kan gjøre eddikoppløsningen flere ganger om dagen. Den kan gjøres når som helst, men kan være mer effektiv etter dusjen eller etter at du har vasket ansiktet og før du påfører Aquaphor. Fuktighet Etter å ha renset ansiktet, påfør rikelig med Aquaphor Healing Ointment (for å skape en beskyttende barriere) og sørg for å dekke alle behandlede områder. Den beskyttende barrieren er nødvendig for å holde fuktighet i huden og beskytte huden mot forurensning i luften mens huden leges. Ikke bli bekymret hvis du opplever "pin-point" blødning, dette er normalt og ser verre ut enn det egentlig er på grunn av Aquaphor. Klapp forsiktig ansiktet, MEN GNI IKKE HUDEN UNDER NOEN OMSTENDIGHETER. Påfør Aquaphor på nytt ved behov. Ikke la det behandlede området tørke ut. Unngå Ingen trening, treningssenter eller annen anstrengende aktivitet i minst 4 dager. Unngå varme omgivelser, badstuer og svømmebassenger. Du kan dusje, men unngå varmt vann/damp. Når du dusjer, sørg for å vaske håret bakover for å unngå at sjampo kommer direkte på det behandlede området. Unngå å "plukke" eller skrubbe huden aggressivt - la den eksfoliere skånsomt under vasken. Unngå å sove flatt. Fortsett å sove med hodet hevet på puter (hodet over hjertet) de første 2-3 nettene for å minimere hevelse. Unngå direkte sollys. IKKE påfør solkrem de første 4 dagene etter behandlingen. Bruk en beskyttende hatt de første 2 ukene når du er utendørs. Unngå skitne, støvete omgivelser, parfymer og hårspray på behandlede områder.

DE 4-7 DAGENE ETTER BEHANDLINGEN

Helbredelse Hver klient opplever en grad av hevelse og rødhet de neste 5-7 dagene. Noen kan oppleve en mild solbrenthetseffekt, mens andre kan ha betydelig hevelse, rødhet og kløe - avhengig av hudtype. Rutemerkene i ansiktet er et resultat av laserfraksjonering og forsvinner også i løpet av 5-7 dager. Fortsett å rense det behandlede området med Cetaphil Gentle Face Wash i 7 dager. IKKE KLØ, PLUKK ELLER GNI HUDEN KRAFTIG. På dag 4 kan du slutte å bruke Aquaphor og la huden puste. Du kan bytte til en mild, parfymefri fuktighetskrem eller lotion når huden ikke lenger er følsom, væskende eller rå. Vi anbefaler CeraVe Face Moisturizer. IKKE påfør sminke på det behandlede området før huden din er blitt vurdert på nytt av legen. IKKE bruk andre kremer eller lotions på huden, bortsett fra CeraVe Face Moisturizer. Unngå sollys. Bruk ikke solkrem eller andre fuktighetskremer. Vær forsiktig med hårprodukter (sjampo, hårspray osv.) og parfymer, slik at de ikke kommer i kontakt med det behandlede området. Rosa hud etter laserbehandling Rosa hud er den vanligste klagen blant pasienter etter laserbehandling. Rosa hud er en normal del av helingsprosessen og er et tegn på nydannet hud. Rosa hud varierer sterkt og kan vare i flere uker hos noen pasienter og flere måneder hos andre pasienter. En generell regel er at jo lenger rosa hud varer, desto bedre resultat får du, da mer kollagen dannes. Hvis rosa hud er ekstrem eller varer lenger enn forventet, kan det være et tegn på for hard skrubbing eller gniing, eller et tegn på at det påføres irriterende stoffer. Dette er ny sensitiv hud, så du må være veldig forsiktig med hva du påfører ansiktet ditt.

ETTER 1 UKE

Etter den første uken kan du gjenoppta de fleste aktiviteter, bortsett fra SOLUTSETTELSE. IKKE gjennomgå voksing, mikrodermabrasjon, eksfoliering eller lette peelinger over området i 3 måneder etter behandlingsdagen. Unngå soling eller solingssenger i minst 4 uker etter behandlingen. Når huden din har leget seg og du har hatt oppfølging med legen og fått klarsignal, kan du begynne å bruke sminke igjen. Hvis du kan bruke sminke, er mineralbasert sminke det beste valget. I tillegg bør du bruke solkrem med SPF 50 daglig for å bidra til å forhindre eventuelle misfargingsproblemer som kan oppstå både fra indirekte og direkte sollys. Kontakt kontoret vårt hvis du opplever tegn på infeksjon.

Etterpleie for Microneedling med PRP

Vennligst les hver uttalelse nedenfor og ta opp eventuelle bekymringer med din hudpleier.

ETTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart etter behandlingen vil huden din være rød, ha små blødninger og føles som en fersk solbrenthet eller vindbrenthet. Huden kan føles stram og sensitiv ved berøring - noen av de vanligste bivirkningene av behandlingen inkluderer mild rødhet, lokal hevelse og tørrhet. Dagen etter kan du ha små skorper. Det behandlede området kan mørkne og flasse av innen en uke. Du vil sannsynligvis ha 2-3 dager med sosial nedetid etter behandlingen. • Rengjør brilleinnfatninger, mobilskjermer og alt annet som kommer i direkte kontakt med det behandlede området • Unngå å plukke eller eksfoliere området og la gammel/tørr/død hud flasse av naturlig • Unngå sminke i minst 24 timer etter behandlingen for å unngå irritasjon - kun mineralbasert sminke kan påføres etterpå • Unngå soling til huden er leget (dvs. når rødhet og/eller avflaking av huden ikke lenger er til stede) • Unngå trening som fører til svetting, samt boblebad, badstuer og varme dusjer til huden er leget • Ta eventuelt Advil eller Tylenol som anvist ved ubehag - kjølige omslag kan også brukes hver 1-2 time i 3-5 minutter om gangen hvis nødvendig • Bytt putevar og behandle ansiktet som et åpent sår til det er leget - når det er leget kan du gå tilbake til din vanlige hudpleierutine • For best resultat og effekt anbefaler vi en serie med 3 til 6 behandlinger, utført med 4-6 ukers mellomrom 2. Følg etterbehandlingsrutinen for huden og sørg for at hendene er rene før du påfører noen produkter: *Merk: Vi vil påføre PRP-serumet umiddelbart etter behandlingen. Morgenen etter behandlingen, vask ansiktet forsiktig med en mild rens. Påfør fuktighetskrem med fysisk solbeskyttelse - du kan også bruke hydrokortison etter behov i løpet av dagen. Kvelden etter behandlingen, vask ansiktet med en mild rens. Påfør fuktighetskrem og SPF 50 hver dag. Merk: Hvis du opplever ubehagelig tørrhet, kan du bruke behandlingsmaske om nødvendig.* Fortsett denne rutinen til huden din er fullstendig leget/du har sluttet å flasse (ca. 5-7 dager)

About us

L'AMOUR BEAUTY 2023 ©